Senin, 01 September 2014

είστε εργάζονται πολύ ικανοποιητικά

Έτσι νομίζετε ότι θα πρέπει να προωθηθεί. Είστε ενοχλημένος επίσης ότι ο λόγος για την προώθησή σας είναι να πάρει καθυστερήσει. Εργάζεστε σκληρά και να κάνει τη δουλειά σας με ικανοποιητικό τρόπο. Γιατί δεν πρέπει να πάρει προαγωγή; Θα ήθελα να ρωτήσω το αφεντικό σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να ρωτήσω; Μπορείτε να μάθουμε αν αξίζει να προωθηθούν; Εάν είστε σίγουροι ότι σας αξίζει η προώθηση, μπορείτε να προσεγγίσετε το αφεντικό σας με εγγύηση και προβάλλουν την περίπτωσή σας. Ας κουίζ προβολή σας.

Κουίζ στυλ εργασίας σας - είστε εργάζονται πολύ ικανοποιητικά στο παρόν ευθύνη σας; Έχετε βελτίωσε την απόδοση; Οι συνάδελφοί σας ευχαριστημένοι μαζί σας; Είναι ιεραρχικά ανώτερό σας ευχαριστημένοι με την απόδοσή σας; Έχετε μάθει όλοι ότι κάθε οργανισμός θα μπορούσε στην παρούσα εργασία σας; Παρακαλούμε κουίζ τον εαυτό σας σχετικά με αυτούς τους παράγοντες.

Κουίζ ability- σας τι είναι η ικανότητά σας σε διαφορετικές ειδικότητες που ο οργανισμός σας μπορεί να απαιτήσει. Νομίζεις ότι σου αξίζει μια προαγωγή, αλλά τι γίνεται με την ικανότητά σας για αυτή την ευθύνη; Εργάζεστε καλά με την παρούσα εργασία. Θα είστε σε θέση να κάνουν τη δικαιοσύνη στη νέα ευθύνη ή θα ήταν εφοδιασμένη μόνο για να κάνουν τη δουλειά σήμερα; Μια νέα αρμοδιότητα απαιτεί νέες ιδιότητες. Μήπως τα έχετε; Ή θα κάνει ένα χάος από αυτή τη δουλειά; Αν δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας την ικανότητά σας να χειριστείτε τη νέα απόσπαση, σας παρακαλούμε να μην πλησιάζουν τους ανωτέρους σας για να πάρει προαγωγή. Μόλις είστε σίγουροι ότι μπορείτε να χειριστείτε τις νέες ευθύνες του και, προχωρήστε. Μερικές φορές, καλούμε το πρόβλημα με το να προωθείται. Παρακαλούμε αποφύγετε αυτό.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar