Senin, 01 September 2014

σκέψης που έχετε βάλει

Έχετε ξοδέψει πολλές ώρες στίλβωση βιογραφικό σας, και ακόμη περισσότερο χρόνο ψάχνοντας για το τέλειο San Diego εργασία σε απευθείας σύνδεση, και είστε τελικά έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενο μεγάλο βήμα, τη συνέντευξη για δουλειά. Δεν έχει σημασία πόσο προετοιμασμένοι νομίζετε ότι μπορεί να είναι, υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που ακόμη και ο πιο έμπειρος ερωτώμενος μπορεί να κάνει για να κάνουν οι ίδιοι να ξεχωρίζει πάνω από τον ανταγωνισμό, και το ένα είναι να ρωτήσετε απλά τις σωστές ερωτήσεις.

Απαντώντας στις ερωτήσεις που ο ερευνητής ρωτά σας είναι μόνο μέρος της διαδικασίας της συνέντευξης. Κατά την αναζήτηση για την ιδανική San Diego δουλειά, είναι σημαντικό να έχουμε μερικές ερωτήσεις συνέντευξη της δικής σας. Μερικές πιθανές ερωτήσεις για να ζητήσει περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τα ακόλουθα.
Πώς βλέπετε να επωφελούνται από την εταιρεία;
Τι είδους πρόοδο και την ανάπτυξη των ευκαιριών έχει η εταιρεία προσφέρει;
Μήπως το άγχος της εταιρείας συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επαγγελματική κατάρτιση;
Γιατί επέλεξες αυτή την εταιρεία;
Ποια είναι η κουλτούρα της εταιρείας;
Τι θα ήταν το πρώτο έργο ή καθήκον μου είναι αν προσληφθεί;
Ποιες είναι οι συγκεκριμένες ευθύνες δουλειά του αυτή τη θέση;
Πότε θα ληφθεί η απόφαση πρόσληψης, και πότε θα πρέπει να έρθει σε επαφή;
Σε ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εάν έχω επιπλέον ερωτήσεις;

Αν διαφημιστής σας δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, θα τουλάχιστον να εντυπωσιαστεί από το ποσό της σκέψης που έχετε βάλει στη διαδικασία της συνέντευξης εργασίας. Έτσι, πολλοί υποψήφιοι εμφανίζονται απροετοίμαστοι, φορώντας ακατάλληλη ενδυμασία, μεταφέρουν ιστιοσανίδες, τρώνε το μεσημεριανό τους,jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah  μεθυσμένος, και αλλιώς απροετοίμαστοι.

Όποιος έχει ποτέ εμπλακεί στη διαδικασία πρόσληψης έχει ιστορίες να μοιραστούν με τους ανθρώπους που έχουν συνέντευξη. Για παράδειγμα, υπάρχει η ιστορία, και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, του ανθρώπου που εμφανίστηκε για συνέντευξη φορώντας ένα μαγιό, που μεταφέρουν μια σανίδα surf, και τρώει ένα μεγάλο, δύσοσμα σάντουιτς.

Άλλοι εργοδότες ανέφεραν ότι οι υποψήφιοι δουλειά τους ζητήσει συχνά να βιάζεται η συνέντευξη μαζί έτσι ώστε ο υποψήφιος να πάρετε το λεωφορείο στην ώρα τους, και δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνει επαφή με τα μάτια ή να δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη θέση που υποβάλλετε αίτηση για.

Αυτός είναι ο λόγος για μια έξυπνη, άρθρωση, καλά ντυμένος, παρασκευασμένα, φιλικό και επαγγελματικό υποψήφιος πραγματικά ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά αν είστε σοβαροί σχετικά με τη συνέντευξη, ο διαφημιστής θα γνωρίζουν ότι θα λάβουν κάθε νέο Σαν Ντιέγκο εργασίας που προσφέρονται, όπως ακριβώς και σοβαρά, αν όχι περισσότερο.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar